Info

Fotografie en 3d visualisatie techniek

Mobile-VR is een onderdeel van Architectuurproducties. Architectuurproducties is gespecialiseerd in het visualiseren van vastgoed, interieurs, retail en hospitality, waarbij de hoogst haalbare kwaliteit voorop staat.

 

Om onze product range uit te bouwen zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met Eyck & Sarbach Fotografie. Hun expertise op het gebied van 360° fotografie maken het team voor de perfecte virtual tour of Mobile-VR compleet. Hierdoor zijn we in staat om hoogwaardige virtual tours te realiseren gebaseerd op renders en fotografie of een combinatie van beiden. Visualiseren neemt hierdoor een grote stap voorwaarts en zoekt nadrukkelijk het mobiele platform op. Virtual Reality maakt zich los van de PC en vindt zijn weg naar de alledaagse smartphone. We weten dit te realiseren door zeer toegankelijke web-omgevingen te creëren die, in de meeste gevallen, zonder aanvullende applicaties gebruikt kunnen worden.

Is uw interesse gewekt?

Aarzel niet en neem gerust contact op. Tevens hebben we een reeks aan voorbeelden klaar staan die perfect weergeven wat de producten voor u kunnen betekenen. We zijn ook altijd bereidt om naar u toe te komen om een en ander toe te lichten en u de Virtual Experience te laten ondergaan. Wellicht heeft u aanvullende ideeën? Laat het ons weten, we denken graag met u mee om uw plan te realiseren.